Delta og vinn flotte premier


Ti på Topp gir ren og skjær energi og folkehelse! Det er en inkluderende aktivitet som alle kan delta på. I 2022 hadde vi 27.000 deltakere og 360.000 turer. Og vi vet at aktivitetskampanjen har gjort en forskjell for de som har vært med til nå. Over 60% sier at de er mer i aktivitet.                                              Henting av 2023 premier

De som ikke hadde mulighet til å hente sine deltakerpremier på årets premieutdeling kan hente sine premier nå på alternative steder! Hvis noen av stedene går tomme for premier, kan det hentes på Brynsveien 13 i Oslo.


🍀Romerike: Foss Sport Strømmen (De skulle være der frem til 21. mars, de er nå og hente på Brynsveien 13)
🍀Oslo: Globall Sport, Tvetenveien 30, 0666 Oslo
🍀Asker og Bærum: RøhneSelmer AS, Stasjonsveien 20, 1396 Billingstad
🍀Follo: Vi prøver å finne et aktuelt hentested som vil ta i mot premiene. (Vi tar imot tips) Beklager ventetiden! (Kan i mellomtiden hentes på Brynsveien 13)


                      

          Doner din deltakerpremie til Mental Helse Oslo!

I vårt samfunn er det i dag flere som sliter med sin mentale helse, og vi i Ti på topp Oslo og Akershus ønsker å bidra med vårt. Derfor har vi nå lagt til en funksjon der det går an å støtte Mental Helse Oslo med 30 kr ved at deltakeren ønsker å donere sin deltakerpremie istedenfor å motta premien selv. Du får opp dette alternativet når du melder deg på. Er du allerede påmeldt og vil benytte deg av denne muligheten, ta kontakt med henrik.moltzau@bedriftsidretten.no, og si ifra:)


Årets lokale konkurranser


Årets turbilde - Gratis deltakelse i 2025
Årets turgåer - Gratis deltakelse i 2025

Vil også være ulike premier til årets bedrift, familielag og vennelag!

Alle som har fullført 10 ulike turmål vil også være kvalifisert til årets deltakerpremie. 5 turmål for de under 15 år og over 70 år.

Følg også med på NorgesEnergi sin Facebookside for å ta del i den gode #norgesenergien og for sjansen til å vinne flere fine premier gjennom sesongen.