Om Ti på topp Oslo og Akershus

Ti på topp Oslo og Akershus arrangeres av Oslo og Akershus Bedriftsidrettskrets. Vi har turer for alle, med varierende terreng, lengde og vanskelighetsgrad. Aktivitetsperioden varer fra 22. mars - 1. november 2024. Det vil være turmål fordelt på områdene Oslo, Romerike, Follo og Asker & Bærum. Alle deltagere har tilgang til alle turmålene.


Lag
Du kan velge om du vil delta som individuell deltaker eller med et vennelag, familielag eller bedriftslag. Lagene må bestå av minst 3 personer for å kunne vinne et av årets lag. En bedrift kan konkurrere med andre bedrifter, og ha mange forskjellige lag registrert.


Pris
Pris for å delta er 260kr. Det koster 160 kr å legge til barn som ikke har egen mobil, innunder din egen profil på familielaget. 
Deltagerpremier
Lokale deltakerpremier deles ut til alle som har registrert 10 ulike turer (5 turer for de over 70 år eller under 12 år).  Vi har også mange flotte premier både lokalt og nasjonalt, fordelt på de ulike deltakerklassene. Det vil bli premieutdeling i november/desember 2024.


Registrere turer
På hver turmålsbeskrivelse finner du informasjon om hvor du finner innsjekkingspunktet for turen. Når du kommer til innsjekkingspunktet sjekker du inn via appen på telefonen. Da blir turen automatisk registrert og du får poeng. Dette er en digital løsning gjennom appen, så du vil ikke finne noen fysiske skilter med innsjekkingskode.  


Det kan være smart å laste ned turene i appen før du begynner å gå. Hvis telefonen din går tom for strøm kan du selvfølgelig registre turen likevel. Da er det bare å kontakte oss så legger vi inn turen manuelt for deg!


Litt om turene


Det vil være turmål fordelt på områdene Oslo, Romerike, Follo og Asker & Bærum. Alle deltagere har tilgang til alle turmålene.  Det vil også komme bonusturer i alle områder etter hvert.


Det kan være smart å laste ned turene i appen før du begynner å gå.Husk: All ferdsel skjer på eget ansvar.


Ti på topp er et landsdekkende turtilbud med 40 lokale konkurranser rundt om i Norge. Nedenfor finner du oversikten over alle områdene